• Študentka GAS – ka získala Cenu dekana Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave v Biologickej olympiáde
      • Študentka GAS – ka získala Cenu dekana Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave v Biologickej olympiáde

      • 29.04.2022 07:49
      • Naša študentka z 3.A triedy v Celoštátnom kole BIOLOGICKEJ olympiády v projektovej časti v kategórii A za svoju výskumnú prácu s názvom „Proteomická analýza srdcových mitochondrií: Účinná cesta v kardioprotekcii“  získala Cenu dekana Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave.
      • Alexandra Strelcová z 3.A triedy v Celoštátnom kole BIOLOGICKEJ olympiády v projektovej časti v kategórii A za svoju výskumnú prácu s názvom „Proteomická analýza srdcových mitochondrií: Účinná cesta v kardioprotekcii“  získala Cenu dekana Prírodovedeckej fakulty UK v Bratislave.

        Celoštátne kolo 56. ročníka Biologickej olympiády sa uskutočnilo v dňoch 20. – 22. 4. 2022 v online priestore. V projektovej časti si súťažiaci pripravili k svojim prácam postery alebo samostatné písomné práce, videoprezentácie a abstrakty. Súčasťou olympiády bolo aj online stretnutie porôt so súťažiacimi jednotlivých kategórií, kde súťažiaci zhrnuli prínos svojich projektov.

        Naša ďalšia študentka Sandra Szabóová z 3.C triedy v Celoštátnom kole Biologickej olympiády v projektovej časti v kategórii A, sa so svojou výskumnou prácou s názvom „Nefrotický syndróm“ stala úspešnou riešiteľkou.

        Obom študentkám gratulujeme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

      • Naspäť na zoznam článkov