• Študenti GAS opäť zažiarili
      • Študenti GAS opäť zažiarili

      • 22.06.2022 19:38
      • Po roku sa vo štvrtok 16.6.2022 znovu stretli odvekí rivali spomedzi stredných škôl, GAS a GJGT, aby si zmerali sily v hokejbale. Druhý ročník zápasu sa odohral za skvelej nálady a chuti zvíťaziť.
         
      • Derby bolo od začiatku zápasu napínavé a vyrovnané, čo sa odzrkadlilo aj na výsledku prvej tretiny, a tak hráči odchádzali do kabín za bezgólového stavu. Druhé dejstvo patrilo tímu GAS, keď sa po krásnej akcii presadil Holka a o pár minút ho nasledoval Tóth, ktorý zvyšoval už na 2:0. V tretej tretine sa stav už veľmi nezmenil, za „Taják“ skóroval Legiň a na konečných 3:1 pre GAS upravil Kánoš.

        Hráči na oboch stranách predviedli skvelé výkony, ale netreba opomenúť ani brankárov, ktorí živili nádej na víťazstvo pre svoj tím až do úplného konca. Nádherným zákrokom sa blysol brankár GAS-ka Koka a rovnako kvalitný výkon predviedol aj jeho súper na rovnakom poste Zachar.

        Víťazstvo v tomto derby však nebol jediný úspech, ktorý naši študenti v poslednej dobe zaznamenali. Prvá priečka im patrila aj v medziškolskej florbalovej lige, ktorú si vybojovali spomedzi šiestich stredoškolských tímov. Veľkou oporou bol najmä nováčik na brankárskom poste Peťko, ktorý svojimi výkonmi dopomohol k premiérovému prvenstvu. Piliermi celého tímu boli Ďurica, Holka, Chaban, Jánošová, Kánoš, Konôpka, Pančíková, Škorec, Škoviera, Škuta.

        Študentom ďakujeme za vzornú a úspešnú reprezentáciu našej školy na športových podujatiach a prajeme im veľa úspechov do budúcnosti.

      • Naspäť na zoznam článkov